Cursus Jachtafrichting 2024
Goed  hoe teams beter kunnen Team   presteren en floreren Werk

Tijdens deze cursus zal gehoorzaamheid een grote rol spelen, voornamelijk in de basis, maar zeker ook nog bij de gevorderden. Gehoorzaamheid is immers van groot belang voor een jachthond. Naast gehoorzaamheid zal er veel aandacht besteed worden aan het apporteren: te land, in en uit water, verloren apport enz., kortom het werk na het schot voor staande honden, spaniëls en retrievers.  
Heeft u vaak het idee dat men op de plaatselijke hondenschool niet goed weet hoe om te gaan met een jachthondenras? Ook dan is deze cursus zeker iets voor u! De cursus gaat elk jaar door van half februari tem juni. 

Proevenwedstrijd  20 juli 2024

Op 20 juli gaat de proevenwedstrijd door te Ranst. U kan kiezen of deelneemt aan enkel het basisbrevet of gaat voor het africhtingsbrevet. 

Inschrijven kan of via de link (openen, invullen en doormailen) of via het formulier hieronder, als u met uw rechter muisknop klikt op het formulier kan u het opslaan, afdrukken, invullen en dan mailen naar info@jachthondenvereniging.be.  

https://acrobat.adobe.com/id/urn:aaid:sc:EU:3326b49c-4f1e-4f4a-b678-ba994fbf389d

Jachthondenshow 2024
Op een prachtige locatie te Grobbendonk zal ook dit jaar weer onze Open Jachthondenshow met Jeugd- en Veteranenpunt doorgaan. Iedereen die zijn hondje eens wil tonen aan een keurmeester om te kijken hoe goed hij voldoet aan de rasstandaard kan deelnemen aan deze show. De inschrijvingen zullen weldra opengaan via onlinedogshow.be

Onze keurmeesters voor 2024 zijn Mevr. Myriam Vermeire uit België en Dhr. 
Wonisch Günter uit Oostenrijk.