Jachthond in de praktijk

 zaterdag 6 januari 2024
Denk aan apporteren in moeilijke omstandigheden, initiatie dirigeren, zweetwerk en sleepwerk. We gaan van start om 10u en eindigen om 16u30. Deelnemers moeten op niveau van een africhtingsbrevet zitten. Tijdens de middag wordt een lunch voorzien. 
locatie: Ranst  Prijs: 75€


10 jaar JachthondenverenigingDit jaar zal in het teken staan van ons 10-jartig bestaan. Op zaterdag 24 februari 2024 vieren we feest waar we al onze leden,  sponsors, winnaars van clubmatchen, jachtproeven en wisselbekers in de bloemetjes zullen zetten.  Schrijf alvast deze datum in uw agenda!
Cursus Jachtafrichting 2024


Goed  hoe teams beter kunnen Team   presteren en floreren Werk

Tijdens deze cursus zal gehoorzaamheid een grote rol spelen, voornamelijk in de basis, maar zeker ook nog bij de gevorderden. Gehoorzaamheid is immers van groot belang voor een jachthond. Naast gehoorzaamheid zal er veel aandacht besteed worden aan het apporteren: te land, in en uit water, verloren apport enz., kortom het werk na het schot voor staande honden, spaniëls en retrievers.  
Heeft u vaak het idee dat men op de plaatselijke hondenschool niet goed weet hoe om te gaan met een jachthondenras? Ook dan is deze cursus zeker iets voor u! De cursus gaat elk jaar door van half februari tem juni.