Gamefair Belgium 2024

Hét evenement voor het hele gezin!

Laat u verrassen op de 2e editie van Gamefair Belgium op 24, 25 en 26 mei 2024 op Landgoed Duras. Dit evenement staat garant voor pure beleving. De organisatie is steeds op zoek naar combinaties met de juiste balans, toegankelijkheid, herkenbaarheid maar bovenal sfeervol en gezelligheid.

 HONDEN ZIJN WELKOM

Natuurlijk is uw hond van harte welkom.
Uiteraard aangelijnd. Op het terrein is het verplicht om de uitwerpselen op te
ruimen, dus vergeet de zakjes niet. Op verzoek van de dierenarts dient u het
inentingsboekje van de hond te kunnen tonen, niet vergeten mee te nemen dus.  U zal ook kunnen genieten van een aantal prachtige demo's waarbij verschillende jachthondenrassen deelnemen alsook van een rassenvoorstelling.

BUITENLEVEN IS KOKEN EN BAKKEN

Laat u verwennen op het gebied van de diverse heerlijke culinaire versnaperingen en proeverijen door de specialistische bedrijven van wijnen, kazen, hammen, worsten, speciale bieren, ganzenbereiding, streekproducten etc. Horeca is ruim vertegenwoordigd en de spil van ons evenement.  

Kaart verkoop online:  

https://gamefairbelgium.be/bezoekersinformatie/


Jachthondenshow 2024


Op een prachtige locatie te Grobbendonk zal ook dit jaar weer onze Open Jachthondenshow met Jeugd- en Veteranenpunt doorgaan. Iedereen die zijn hondje eens wil tonen aan een keurmeester om te kijken hoe goed hij voldoet aan de rasstandaard kan deelnemen aan deze show. De inschrijvingen zullen weldra opengaan via onlinedogshow.be

Onze keurmeesters voor 2024 zijn Mevr. Myriam Vermeire uit België en Dhr. 
Wonisch Günter uit Oostenrijk.  


Cursus Jachtafrichting 2024


Goed  hoe teams beter kunnen Team   presteren en floreren Werk

Tijdens deze cursus zal gehoorzaamheid een grote rol spelen, voornamelijk in de basis, maar zeker ook nog bij de gevorderden. Gehoorzaamheid is immers van groot belang voor een jachthond. Naast gehoorzaamheid zal er veel aandacht besteed worden aan het apporteren: te land, in en uit water, verloren apport enz., kortom het werk na het schot voor staande honden, spaniëls en retrievers.  
Heeft u vaak het idee dat men op de plaatselijke hondenschool niet goed weet hoe om te gaan met een jachthondenras? Ook dan is deze cursus zeker iets voor u! De cursus gaat elk jaar door van half februari tem juni.