Op 20 augustus 2022 zal onze vereniging een Jongehondendag organiseren op de terreinen van de Grasheidse Hondenschool te Putte. 

We nodigen alle hondjes uit FCI groepen 7 en 8, geboren tussen 20 februari 2021 en 25 juni 2022 uit voor een nestreünie, we streven ernaar om zoveel mogelijk nesten compleet te krijgen. Die dag willen we voornamelijk tonen wat er allemaal aan activiteiten kan gedaan worden met deze jonge spring–in-’t veldjes.

Er zal een workshop veldwerk doorgaan, er zal getoond worden hoe men een hond op z’n best voorbrengt tijdens een expo, er zal een demo speurwerk plaatsvinden én er kan deelgenomen worden aan een heuse TAN, oftwel de Test d’Aptitude Naturel. 

Een niet te missen dag voor u en uw viervoeter! Nodig moeder, vader, nestbroers en -zussen uit, zodat jullie nest volledig zal zijn die dag. 

Is je jachthond geen pup meer? Geen nood, ook jullie zijn meer dan welkom! 

Noteer dus snel 20 augustus in uw agenda. Inschrijvingsformulieren sturen naar info@jachthondenvereniging.be. Deelnameprijs bedraagt 15€/hond als VIP-lid, 20/hond voor de gewone en niet-leden. 

Comments are closed