Naar jaarlijkse gewoonte zal onze ledenvergadering doorgaan in ’t Schipke aan de Nete, Niemandshoek 12, 2270 Herenthout. We starten met een wandeling langs de Nete, waarna we tijdens de bijeenkomst nog even terugblikken op het voorbije jaar, maar vooral uitkijken naar het nieuwe jaar.  De kalender zal besproken worden, de opleiding africhting, er volgt een sociabiliteitstest, proevenwedstrijd, clubhappening, …. het staat allemaal op ons programma van 2022.  
Eindigen doen we traditioneel met de uitreiking van onze Jachthondentrofee.  Nog tot 31 december kan je alle resultaten binnensturen die je behaalde op wedstrijden in binnen- en buitenland, zowel op expo’s als proevenwedstrijden en veldwerkwedstrijden.  Daarna maken we de optelsom en kennen we de winnaar van 2021 !

Samenkomst om 15u00 op de parking van ’t Schipke aan de Nete, Niemandshoek 12, 2270 Herenthout
Vergadering om 16u00.

IEDEREEN WELKOM !